Connect with us

Profiles

Febby Rastanty – Few Things You Need To About Febby

Published

on

Febby Rastanty Profile

Real Name: Febby Rastanty
Age: 24 yrs
Birth Place: Jakarta
Birth Day: 1 February 1996
Profession: Acting

Who is Febby Rastanty 

Meet Febriani Rastanty or better known by the name febby rastanty (born in Jakarta , 1 February 1996 ; age 24) was an actress nationality Indonesia. Starting her debut when she became the main character in the soap opera White Gray as Nina.

Apart from being a soap opera, Febby is also a member of the music group Blink. Febby used to be one of the many young singers under the auspices of Gema Nada Pertiwi (GNP) directed by Ms. Nunuk.

Febriani Rastanty’s Family, Relation & Personal Life

Febby is the eldest of two siblings. His father came from Palembang and his mother came from Manado . He has a younger brother named Rizky Rizaldi Ronaldo.

Febriani Rastanty’s Career Story

After her graduation from SMP Negeri 45 Jakarta, she continued her studies at SMA Negeri 70 Jakarta, She has successfully graduated from the faculty of Law in the University of Indonesia.

Febby started her career in the entertainment industry since her childhood in 2005. She has played Fachri in Eneng and Socks Ajaib in 2007. Sg is also the winner of Idol Cilik Celeb.

Febby fist played in soap operas as the main character in Gray White as Nina, Apart from Playing a role in several soap operas, She is alos a member of the now-disbanded Blink music group.

Febriani Rastanty’s FTV

Don’t Call Me Singles Ngenes (2013) as Dina
The Beauty of First Love (2013) as Vera
Romantika Bercinta (2013) as Rosa
My SuperStar boyfriend (2013) as Febby Blink
I Jealous You Tease My Brother (2013) as Ayuni
Hunting for Bride and Groom (2015) as Hira
Rolled up in the Village Girl’s Love (2016) as Ocy
I Smash You (2017) as Meisy
Princess Cantik Bau Amis (2017) as Meisha
Asmara Through Air (2017) as Danty
Broken Heart Service Workshop (2017) as Vania
My Girlfriend’s Beauty Mechanic (2018) as Khansa

Febriani Rastanty’s Concerts

White Gray Special Concert Chapter 1 (2012)
White Gray Special Concert Chapter 2 (2012)
White Gray Special Concert Chapter 3 (2012)

Febriani Rastanty’s Singles

Waiting for the Shooting Star (2015)
Love We Are Young (2019, Duet With Verrel Bramasta )

Fabriani Rastanty’s Model Video Clips

Miss you – Poppy Melody
Cinta Kita – Andika Kangen Band

Febriani Rastanty’s Instagram Pictures

 

 

View this post on Instagram

 

Tren jepitan 2020. ✌🏻

A post shared by Febby Rastanty (@febbyrastanty) on

Hi guys! Apa rencana kamu akhir pekan ini? Aku lagi mau keluar malam mingguan nih! Eh tapi baru inget hari ini tuh tanggal 5 September! #DemiDisney nih walaupun aku lagi di jalan, aku stop dan langsung download @disneyplushotstarid ! ☺️ Layanan streaming yang paling dinantikan, Disney+ Hotstar akhirnya hadir di Indonesia! Nikmati bersama keluarga dan teman-teman kamu ya. Sudah bisa didownload sekarang! 🙂 Pilih Semaumu, Untuk Semuanya. ❤️ • #DisneyPlusHotstarID

 

 

View this post on Instagram

 

Hi Sis, i’m so in love dengan hal yang menyangkut tentang hair & beauty. ❤️ • Kalian pasti ngeh deh kalo aku itu penggemar berat natural make up. Kalau soal rambut, aku pede banget kalau rambutku hitam dan berkilau. Buat kalian yang udah nonton Kelas Inspirasi Sunsilk dari @SunsilkID di YT Channel Sunsilk Indonesia pasti tau deh. Hayooo, udah pada nonton kan? • Nah biar rambutku terus hitam berkilau, aku pakai Sunsilk Black Shine! Soalnya Sunsilk Black Shine dibikin dari 5 bahan alami jadinya aman deh kalau dipake tiap hariii. Urang aringnya bisa bikin rambut lebih hitam berkilau. Jadi semakin keramas, makin hitam berkilau! #Sunsilk #KelasInspirasiSunsilk #TakTerhentikan

A post shared by Febby Rastanty (@febbyrastanty) on

Hi Sis, i’m so in love dengan hal yang menyangkut tentang hair & beauty. ❤️ • Kalian pasti ngeh deh kalo aku itu penggemar berat natural make up. Kalau soal rambut, aku pede banget kalau rambutku hitam dan berkilau. Buat kalian yang udah nonton Kelas Inspirasi Sunsilk dari @SunsilkID di YT Channel Sunsilk Indonesia pasti tau deh. Hayooo, udah pada nonton kan? • Nah biar rambutku terus hitam berkilau, aku pakai Sunsilk Black Shine! Soalnya Sunsilk Black Shine dibikin dari 5 bahan alami jadinya aman deh kalau dipake tiap hariii. Urang aringnya bisa bikin rambut lebih hitam berkilau. Jadi semakin keramas, makin hitam berkilau! #Sunsilk #KelasInspirasiSunsilk #TakTerhentikan

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

SPORTS

ENTERTAINMENT

HOT NOW!